OKS u Ulici otvorenog srca 3U „Ulici otvorenog srca“ OKS ušao u godinu velikog jubileja

 

Olimpijski komitet Srbije ušao je u godinu svog velikog jubileja u kojoj će proslaviti 100 godina Olimpijskog pokreta u Srbiji. Zajedno sa građanima Beograda, u prazičnom raspoloženju, na najlepši mogući način, OKS je započeo proslavu svog 100. rođendana u Ulici otvorenog srca.

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, kao i prethodnih godina i ovog 1. januara  Svetogorska ulica pretvorila se u Ulicu otvorenog srca i poprimila izgled novogodišnjeg karnevala.

Povezana vest:  Arsovićeva najuspešnija na četvrtom „Susretu šampiona“

Veliki broj posetilaca, uglavnom dece i njihovih roditelja, imali su priliku da Olimpijskom komitetu Srbije, na velikom panou, koji je bio postavljen ispred zgrade Politike, ispišu svoje poruke, želje i čestitke povodom nove godine i 100. rođendana OKS.

Volonteri Olimpijskog komiteta družili su se sa posetiocima i delili deci balone u bojama olimpijskoh krugova, a pridružili su im se i predsednik OKS Vlade Divac, potpredsednik Žarko Paspalj i generalni sekretar Đorđe Višacki.

Povezana vest:  PADOBRANSTVO, Đurićeva, Korać i "Grifon" najbolji u Jagodini

OKS u Ulici otvorenog srca 2Predsednik Olimpijskog komiteta Vlade Divac izjavio je: „Ove godine obeležavamo 100 godina Olimpijskog pokreta u Srbiji, prvog dana ove nove godine, zajedno sa našim građanima krećemo u proslavu tog jubileja.U ime Olimpijskog komiteta Srbije i svoje lično ime želim svim građanima Srbije, lepšu srećniju i zdraviju 2010. godinu, a našoj deci bezbrižno detinjstvo.“

Ideja Olimpijskog komiteta je da tokom 2010. nizom manifestacija obeleži svoj veliki jubilej i da zajedno sa svim građanima Srbije proslavi SRPSKIH OLIMPIJSKIH 100!

Povezana vest:  Trke iz Garmiša prebačene u Kortinu d'Ampeco