Pancevo_GuardiansAMERIČKI FUDBAL

ZAVRŠENO 3. KOLO JUNIORSKI LIGE SRBIJE

Sledi Plej of!

 

Posle utakmica trećeg kola Juniorske lige Srbije, postali su poznati svi parovi četvrfinala plej ofa ovog takmičenja. Tako će se posle sledeceg vikenda pauze (23. i 24. oktobar), u prvoj rundi doigravanja sastati: Pančevo Panthers – Vrbas Hunters, Novi Kneževac Grofovi – Klek Knights, Vukovi Beograd – Čačak Angel Warriors i Kragujevac Wild Boars – Mladenovac Forestlanders.

Minulog vikenda posebno su zanimljive bile utakmice u Kikindi i Čačku, gde se u međusobnim susretima odlučivalo o plasmanu u plej of. U subotu je odigrana utakmica na atletskom stadionu u Kikindi, gde su Mammothi dočekali Hunterse iz Vrbasa. Posle poraza prošlog vikenda od Grofova, Lovci su uspeli da se vrate i na u gostima obezbede prolaz u narednu rundu. Poraz Kikinđana nije iznanađujuć, jer su u ovaj meč ušli sa velikim kadrovskim problemima i tankom klupom.

Povezana vest:  NHL rezultati, subota 27. mart

Cacak_Kraljevo– Pokazalo se da momcima iz Vrbasa, naročito u ofanzivnoj i defanzivnoj liniji, nismo mogli da pariramo, i po mom mišljenju je to odnelo i prevagu u igri. . Zadovoljstvo nam je bilo što smo predstavljali deo ovogodišnje juniorske lige. Mladi igrači su prikupili novo iskustvo, kao klub ćemo izvući mnoge pouke – rekao je Mirko Jočić, trener kikindskih Mamuta.

Grupa Jug B je po mnogima unapred proglašena za najjaču, pa se smatralo da će posle duela čačanski Anđeoskih ratnika i kraljevačkih Kruna iz daljeg takmičenja ispasti jedan od favorita prvenstva. Domaćin je bio bolji, pa su ambiciozni Royal Crownsi ipak pognute glave napustili stadion „BIP-a“.

Povezana vest:  Italijanka Fankini pobednica spusta u Kortini

– Presrećan sam zbog pobede, jer je utakmica bila dosta teška i neizvesna do samog kraja.  Par grešaka mogle su da nas koštaju pobede, ali je odbrana bila na visokom nivou. Sada se okrećemo četvrtfinalu i utakmici sa Vukovima – rekao je raningbek Čačana Mihailo Josović.

U ovom kolu su rutinske pobede zabeležili Vukovi u Požarevcu i Panteri kući protiv Guardiansa, dok su mečevi Wild Boars – Celts i Dukes – Knights otkazani i biće registrovani službenim rezultatom (35:0) za Kragujevčane i Klečane.

 

Rezultati 3. kola Juniorske lige Srbije, trofej „Veljko Makojević“:

Pančevo Panthers – Ruma Guardians 42:8

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Maze razočarala navijače, nije završila trku

Kikinda Mammoths – Vrbas Hunters 6:28

Požarevac Outlaws – Vukovi Beograd 0:41

Čačak Angel Warriors – Kraljevo Royal Crowns 34:26

Novi Sad Dukes – Klek Knights 0:35 (službeni rezultat)

Kragujevac Wild Boars – Jagodina Celts 35:0 (službeni rezultat)

 

 

TABELE posle 2. kola:

 

Grupa Sever A

Pančevo Panhers

3

3

0

123:8

Klek Knights

3

2

1

71:32

Ruma Guardians

3

1

2

40:88

Novi Sad Dukes

3

0

3

10:116

 

 

 

Grupa Sever B

N.Kneževac Grofovi

2

2

0

46:26

Vrbas Hunters

2

1

1

28:24

Kikinda Mammoths

2

0

2

32:58

 

 

Grupa Jug A

Vukovi Beograd

2

2

0

55:12

Mladenovac Forestlanders

2

1

1

55:14

Požarevac Outlaws

2

0

1

0:84

 

 

Grupa Jug B

Kragujevac Wild Boars

3

3

0

109:43

Čačak Angel Warriors

3

2

1

75:62

Kraljevo Royal Crowns

3

1

2

78:80

Jagodina Celts

3

0

3

6:85