tiger_woods_nikeGOLF

 

Tajger Vuds: Srećniji sam nego što sam bio u braku

 

U razgovoru za ESPN-ovu radio stanicu slavni američki golfer Tajger Vuds izjavio je da ne pripada sportskoj prošlosti i da ima pregršt ambicija.

Jedna od najbitnijih napad je na rekord Džeka Niklausa, vlasnika 18 turnira Major-kategorije, najuglednijih u takmičenju golferskih profesionalaca. Tamnoputi 35-godišnji Amerikanac trenutno je na 14 naslova.

Povezana vest:  Oko tri hiljade učesnika na Beogradskoj rolerijadi

-Još uvek mi je cilj da osvojim 19 Majora, ali za to moram da popravim igru, spustiti se na 70 udaraca po partiji. Tražim svoju pravu formu, zamah, udarac… Radim na tome na turnirima. Pronaći ću ih – rekao je Vuds, dodavši da je razvod nakon bračne nevere, kojom je šokirao svetsku javnost na njega delovao dobro:

Povezana vest:  SKUPŠTINA SD CRVENA ZVEZDA, Predsednik skupštine Škundrić, izabran UO

-Danas sam mnogo srećniji čovek nego što sam bio pre razvoda. Iznenađen sam zbog toga. Mnogo jasnije sada vidim šta želim. Imam bolji pogled na život. Znam ko sam i šta hoću. Pre sam bio izgubljen i frustriran. Nisam bio srećan osobom u kakvu sam se pretvorio. Radio sam stvari koje su za svaku moralnu osudu. Osećao sam da pravim greške.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, U Novom Sadu počelo Svetsko prvenstvo U18

Vuds se 23. augusta formalno razveo od supruge Elin Nordegren nakon preljubničkog incidenta i otkrića njegova paralelnoga promiskuitetnog života. Bivši par ima dvoje dece: trogodišnju kćerkicu i jednogodišnjeg sinčića..