partizan_bled_slohkej_1SLOHOKEJ LIGA

Hokejaši Partizana dočekuju Slaviju

 U šesnaestom kolu Slohokeja, hokejaši Partizana u Pioniru dočekuju ekipu Slavije iz Zaloga. Meč se igra sutra, u subotu 27. novembra, u ledenoj dvorani hale Pionir, sa početkom u 18 časova, sa direktnim prenosom na drugom programu RTS-a.
 

Nakon pobede u gostima protiv Tim Zagreba u prethodnom kolu, crno beli će u Pioniru ugostiti Slaviju, koju su u prvom krugu u Zalogu pobedili sa ubedljivih 5:1.

Povezana vest:  ZOI VANKUVER, BIATLON (M) 15KM, Drugo zlato Rusa

 

-Utakmica sa Tim Zagrebom je bila treći meč u seriji koji smo odigrali dobro, bez obzira što nismo dobili sve tri utakmice. Što se tiče duela sa Slavijom, u prvom susretu smo ih nadigrali, ali oni su tim koji ume i da iznenadi. Bez obzira na to, očekujem da nastavimo sa našim dobrim igrama, u ritmu tri prethodne utakmice, jer mislim da na taj način možemo da dobijemo ne samo Slaviju nego i svakog protivnika – optimističan je pred ovaj meč Džon Marej, sjajni čuvar mreže crno-belih, čiji je procenat odbrana u dosadašnjem toku Slohokeja 92,25%.

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavarko preuzeo prvo mesto na svetskoj rang listi!

 

Partizan se trenutno nalazi na odličnoj drugoj poziciji na tabeli Slohokeja sa 32 boda.

 

Ulaznice za ovaj meč koštaju 250 dinara, a mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane hale Pionir, koja se otvara u 17:15  časova, u subotu 27. novembra.