partizan_maribor_beograd_golman_mart_1SLOHOKEJ LIGA

 

Hokejaši Partizana gostuju Mariboru

 Hokejaši Partizana u okviru sedamnaestog kola Slohokeja gostuju timu HDK Maribor. Duel se igra u ledenoj dvorani Maribor, u sredu 1. decembra, sa početkom u 19 časova.  

 

Goran Ristić, bek crno belih, kaže da će ovaj meč biti dobra prilika za revanš Mariboru za izgubljenu utakmicu u Pioniru pre mesec dana.

Povezana vest:  Poraz FON-a u prvom kolu turnira "EuroBelgrade 2012"

„Maribor je jedna iskusna ekipa koja je do sada prikazala odlične partije. Mislim da smo ih potcenili pred meč u Beogradu, i to ovaj put ne sme da se desi, jer imaju kvalitetan tim i odličnog golmana. Od prethodnog meča sa njima, iz utakmice u utakmicu smo dosta radili na tome da poboljšamo našu igru, a niz pobeda koje smo ostvarili to i dokazuje. Igramo sve kvalitetnije, i verujem da ako sutra odigramo disciplinovano i fokusirano, pobeda neće doći u pitanje,“ rekao je Goran Ristić, pred sutrašnji meč sa prošlogodišnjim rivalom Partizana iz finalne serije Slohokeja.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Kadeti bronzani na Balkanskom prvenstvu

 

Hokejaši Partizana su u dosadašnjem toku Slohokeja zabeležili dvanaest pobeda i trenutno se nalaze na odličnom drugom mestu na tabeli, sa 35 bodova.