BADMINTON_TROFEJ BGD 2010_PlakatX KUP GRADA – TROFEJ BEOGRADA 2010 U BADMINTONU

 

Badminton savez Beograda, Badminton klub “Beograd”  i Badminton klub ‘’Clear’’, u saradnji sa Badminton savezom Srbije, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Skupštine Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Turističke organizacije Beograda i Opštine Mladenovac, organizuju jubilarni ’’X Kup grada – TROFEJ BEOGRADA 2010 u badmintonu’’.

Povezana vest:  KUGLANJE, Završene pripreme reprezentacija za meč sa Rumunijom

 

Takmičenje će se održati 04. i 05. decembra 2010. godine u sali SRC ’’Ljubomir Ivanović Gedža’’ u Mladenovcu. Turnir nosi najvišu nacionalnu A kategoriju. Preko 80 najboljih srpskih takmičara iz devet badminton klubova će se nadmetati u svih pet seniorskih i četiri juniorske pojedinačne konkurencije igrača do 11 i 13 godina.

 

Finalni mečevi u seniorskim konkurencijama muških, ženskih i mešovitih parova i juniorskim pojedinačnim konkurencijima igrača do 13 godina će se održati u subotu 04. decembra sa početkom u 15:00 časova, dok će se finalni mečevi u pojedinačnim konkurencijama za seniore i juniore do 11 godina održati u nedelju 05. decembra sa početkom u 15:00 časova.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Prvenstvo Srbije:„Večiti derbi" u utorak – Partizan želi revanš, Zvezda da sačuva prvo mesto pred plej-of

 

Organizaciju ovog takmičenja su podržali: Sportski savez Beograda, Sportski savez Srbije, Saobraćajno preduzeće ’’Lasta’’ A.D., VICTOR (sportska oprema), WINNER’S – Jagodina, SRC ’’Ljubomir Ivanović Gedža’’ Mladenovac.