U okviru redovnih aktivnosti, Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, primio je u sedištu OKS, u Olimpijskoj kući, predstavnike Gimnastičkog Saveza Srbije na čelu sa novim predsednikom, dr. Sašom Veličkovićem.

Na radnom sastanku novi predsednik GSS je upoznao predsednika Maljkovića i prisutne članove OKS sa planovima GSS u sledećem olimpijskom ciklusu i konceptom razvoja gimnastike Srbije u narednom periodu.

Povezana vest:  Putin: Rusija ne odobrava hakovanje medicinskih podataka

Poseban akcenat je stavljen na potrebu ulaganja u razvoj i usavršavanje trenerskog i stručnog dela GSS-a u svim segmentima kao i na rešavanje infrastrukturnih problema u ovom sportu.

Predsednik OKS sa saradnicima je dao podršku novoizabranom Predsedniku GSS u radu na organizovanju jedinstvenog i savremenog Saveza kao i na jačanju i afirmaciji gimnastike kao jednog od najvažnijih bazičnih sportova, sa uverenjem da dolaze bolji dani za srpsku gimnastiku.

Povezana vest:  ŠAH, Dejan Pikula drugi u Tivtu

Predsednik Maljković je istakao da će Olimpijski komitet Srbije podržati i pomoći sve planove i akcije GSS-a koje vode napretku svih gimnastičkih sportova u Srbiji.