DRAGOJLOVIC PAVLOVIC I OSTOJIC U NOVOJ KUGLANI

KUGLANJE

Nova kuglana u hotelu Izvor u Aranđelovcu

Nova kuglana u hotelu Izvor u Aranđelovcu biće gotova najdalje do kraja ovog meseca! Ima šest staza,  biće opremljena automatima Funk sa čunjevima „dijamant“.

Radna grupa Kuglaškog saveza Srbije, u kojoj su bili predsednik Uroš Dragojlović, generalni sekretar Vojko Pavlović, sekretar sudijske organizacije Milan Ostojić i predsednik Komisije za informisanje KSS Branimir Vasić,obišla je ovaj objekat koji će mnogo značiti kuglašom sportu u ovom delu Srbije!

Povezana vest:  Šildova zbog povrede odustala od trke u Areu

– Sigurno je da će ova kuglana biti podstrek razvoju kuglanja u ovom regionu – uveren je predsednik KSS Uroš Dragojlović. – Od iduće sezone moramo da igramo Super ligu Srbije  na kuglanama koje imaju uslove prema propisima Međunarodne kuglaške federacije  FIK NBC i već smo se zabrinuli jer za klubove koji žive i rade u ovom delu ne bilo termina na „prebukiranoj“ kuglani na Banjici u Beogradu. Superligaši Niš put, Kraljevo i Metalac, ali i srpskoligaši iz Kragujevca, Lazarevca, Kostolca… dobili su savremeni objekat po visokim standardima…

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavarko u 2017. ušao kao prvi na obe svetske rang liste!

MONTAZA STAZA U HOTELU IZVORDirektor hotela Izvor mr Dragan Todorović je istakao da je kuglana jedan od veoma važnih i zanimljivih sadržaja koji upotpunjuju ponudu ovog izuzetno luksuznog, prelepog, hotela, koji je posle rekonstrukcije zablistao kao pravi dragulj u ugostiteljskoj ponudi Srbije:

– Čekali smo dosta dugo da počnu radovi, i sada smo nestrpljivi da se što pre završe i da primimo i prve kuglaše. U saradnji sa sportskim organizacijama Aranđelovca, koji je poznat kao grad sporta, potrudićemo se i da što pre formiramo kuglaški klub kako bi kuglana imala „domaćina“.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Trijumf Blardonea u Švajcarskoj

Kuglaški savez Srbije je obećao pomoć da se organizuje atraktivna utakmica za svečano otvaranje objekta kao i da se u narednom periodu, odigraju i takmičenja iz kalendara KSS za domaće šampionske titule.