Anze Terlikar1

SLOHKEJ LIGA

Partizan protiv Graca na startu PLEJ OFA

 

Sutra, u četvrtak 10. februara, četvrtfinalnim mečevima počinje plej of Slohokeja, u kome učestvuju ekipe koje su se plasirale do osmog mesta na tabeli. Hokejaši Partizana u četvrtfinalu doigravanja, kao drugoplasirana ekipa, sutra gostuju sedmoplasiranoj ekipi Graz 99ers. Meč se igra sutra u Gracu u 19:45 u dvorani Graz Eishalle Liebenau.

U četvrtfinalu doigravanja igraju se dve utakmice, prva na terenu slabije plasiranog tima, a drugi duel se igra na terenu bolje plasirane ekipe. Drugu utakmicu četvrtfinala Partizan će igrati u subotu 12. februara kod kuće, u Beogradu.

Povezana vest:  BEJZBOL, Počinje Triglav Novi Sad Indoor Baseball

Napadač crno belih, Anže Terlikar, kaže da se ekipa ozbiljno pripremala za završnicu Slohokeja:

-Trenirali smo naporno u pauzi, imali smo mini pripreme pred početak plej ofa. Spremni smo za duele sa Gracom, u dobroj smo formi i željni smo utakmica. Svesni smo da je veoma važno da što bolje odigramo ova dva meča sa Gracom, jer nam pobede otvaraju vrata za polufinale i mi ćemo i igrati za pobedu – kaže Terlikar.

Povezana vest:  ŠAH, Kaćani iznenadili Novosađane

Iako su crno beli u ligaškom delu sva tri puta pobeđivali Gracere, Terlikar ne potcenjuje protivnika:

-Grac je ekipa koja igra svih 60 minuta, igraju čvrsto i u odbrani i u napadu i zato u obe utakmice treba da uđemo maksimalno skoncentrisani. Ne potcenjujemo ih, ali sam uveren da ako mi odigramo najbolje što možemo i ako realizujemo ono što smo se odgovorili u svlačionici, mislim da pobeda neće izostati – napominje Terlikar.

Povezana vest:  PARAGLAJDING, Zlatni dečko, srebrna nacija, bronzana devojka

U utakmici sa Gracom nastupiće i Boris Gabrić, koji se uspešno oporavio nakon preloma ruke pre dva meseca, a debitovaće i Slovaci Slavomir Pavličko i Jozef Lukač, koji su nedavno pojačali srpskog šampiona.

Ostali četvrtfinalni parovi su Olimpija-HDD Bled (1-8), HDK Maribor-HD Mladi Jesenice (3-6) i HK Triglav–Team  Zagreb (4-5).