trofej_novog_sada

SOFTBOL

Uspešno održan Trofej Novog Sada

U organizaciji Softbol kluba Voša organizovan je prvi Trofej Novog Sada u softbolu. Uz domaćina učešće su uzeli timovi Aligators Sombor, Arena i Wild cats. Turnir su otvorili predsednik Softbol saveza Srbije, Slobodan Đurić i direktor turnira Goran Stefanovic. Igrano je po sistemu svako sa svakim. Poredak: 1. Wild cats, 2. Vosa, 3. Arena, 4. Aligators. Pehare su predavali Goran Stefanović i predstavnik Arene Srđan Mančić.
– Zadovoljni smo jer je bilo itekako dobrih utakmica. Ekipa Wild cats potvrdila je da je u najboljoj formi, zasluženo osvojivši turnir. Zahvaljujem se na podršci Gradskom sekretarijatu za sport Novog Sada i Sportskom savezu Vojvodine i njihovim čelnicima Sonji Ničić i Mladenu Stojšinu. Očekuju nas razgovori sa njima, oko razvoja softbola u Vojvodini – istakao je direktor turnira, Goran Stefanović.

Povezana vest:  Jasmina Milovanović na finalu Svetskog kupa

Inače, veliko iznanađenje napravile su članice Arene iz Beograda. Po sastavu tima, bile su ubedljivo najmlađe. Njih su predvodile Jelena Cvetkovic i Tamara Đerić, kojima je ovo bio trenerski debi.

U softbolu nastavljaju sa akcijama. Na redu su mečevi Prvenstva Beograda i Srbije, a 25. i 26. na programu je međunarodni juniorski Trofej Beograda.