padobranciPadobranska reprezentcija Srbije putuje na Otvoreno padobransko prvenstvo Jugoistočne Evrope

Od 20. do 24. jula 2011. godine u Montani u Bugarskoj, održaće se Otvoreno padobransko prvenstvo Jugoistočne Evrope u disciplini precizno sletanje u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Ujedno će se održati i 46. Bugarsko državno padobransko prvenstvo, sve u organizaciji Nacionalnog Aero Kluba Bugarske i Montana.

Učešće na ovom takmičenju će uzeti i naša reprezentacija u sastavu: Slobodan Terzić, Željko Đurđev, Radoslav Korać, Slobodan Marković, Aleksandar Cvetković, Svetlana Simić – takmičar u ženskoj konkurenciji i Stevan Miletić – takmičar u juniorskoj komkurenciji. Trener reprezentacije i vođa ekipe je Nenad Kuzmanović.

Povezana vest:  Von razmišlja da izbaci slalom iz repertoara

Na nedavno održanom 16. Petrovdanskom kupu u Prijedoru, koji je i jedno od izbornih takmičenja za padobransku reprezentaciju Srbije, neki od članova ovog tima ostvarili su odlične rezulatate. Radoslav Korać iz Padobranskog kluba „Grifon” osvojio je treće mesto, Svetlana Simić iz ekipe „Naša krila” Paraćin bila je druga u konkurenciji žena, a istu poziciju u konkurenciji juniora zauzeo je Stevan Miletić iz iste ekipe.

Povezana vest:  SKI SKOKOVI, Šlirencauer neizvestan na takmičenjima Četiri skakaonice