ZOI VANKUVER 2010

Tim OKS Vankuver 2010Srpski nordijci na stazi

Četvrtog dana Olimpijskih igara u Vankuveru na stazi će se naći srpskih reprezentativci u skijaškom trčanju Belma Šmrković i Amar Garibović.
Šmrkovićeva učestvuje u trci na 10 km slobodnim stilom, koja počinje u 19 časova po srednjeevropskom vremenu, dok se Garibović takmiči na 15 kilometara, takođe slobodnim stilom. Ta trka startuje dva i po sata kasnije. 
Pored takmičenja u skijaškom trčanju danas , trećeg takmičarskog dana na Igrama, biće podeljene još medalje u četiri kategorije. 
Posle odlaganja zbog loših vremenskih uslova od 19.30 bi trebalo da počne muški spust, dok će se u konkurenciji muškaraca takmičari za medalje boriti i u snoubordu, slobodnim stilom, i u brzom klizanju na 500 metara. U ponedeljak će, takođe, biti odlučeni olimpijski šampioni u konkurenciji parova u umetničkom klizanju. 
Trećeg takmičarskog dana na 21. Zimskim Olimpijskim igrama počinje takmičenje u sankanju u konkurenciji žena, dok će biti odigrane i dve utakmice ženskog hokeja pošto se u okviru drugog kola grupe A sastaju Švajcarska – Kanada i Švedska – Slovačka.

Povezana vest:  Streličarstvo, Mioković ispao u raspucavanju za ulazak u 16 na EP