pobednici boss golf turnira

GOLF

Održan drugi Hugo Boss turnir

Prethodnog vikenda je održan drugi, sada već možemo reći tradicionalni, HUGO BOSS GOLF TURNIR. Na terenu Golf kluba Beograd, na Adi Ciganliji, u nedelju, 11. septembra odigran je finalni dan turnira koji se ove godine boduje za MASTERS seriju.

Igralo se u tri kategorije, koje su obuhvatale dame i A i B kategoriju muškaraca. Po vrelom avgustovskom danu, 36-oro golfera takmičilo se za titulu najboljeg.

Kod dama, u finalnom takmičenju učestvovalo je njih četiri. Četvrto mesto osvojila je Maja Ilić, dok je treće mesto pripalo mladoj nadi srpskog golfa, Isidori Isakov. Drugo mesto osvojila je Marija Lalošević, koja je svoje golfersko znanje dokazala i na ranijim turnirima. Pobednik ovogodišnjeg HUGO BOSS GOLF TURNIRA u konkurenciji dama je Gordana Šolak, kojoj je pored pobedničkog pehara pripala i sponozorska nagrada.

Povezana vest:  Akcija „Dodir šampiona“- ulaganje u budućnost

Kod muškaraca iz B kategorije, koji su igrali po Stableford pravilima, prikazana je kvalitetnija igra od očekivane. Peto mesto osvojio je Nicolas Hercules, dok je ispred njega, na četvrtom završio Vladimir Stojković. Joanis Dangaludis je osvojio treće mesto. Velika borba za prvo mesto između Milana Ćuića I Slobodana Bogdanovića,završena je pobedom mladog Bogdanovića. Iako su oba golfera imala isti rezultat, presudile su 14. i 15. rupa, pa je pobeda pripala mladom Bogdanoviću.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Mekginis novi vođa napada Veprova

U A kategoriji je do samog kraja bilo neizvesno. Peto mesto je osvojio Borislav Todorović, dok je četvrto pripalo Miljenku Bižiću. Na kraju, treće mesto je osvojio Vladimir Simeunović, koji je ranijim rezultatima u B kategoriji dokazao potencijal. Na drugom mestu, takmičenje je završio Erik Graser, sa dva poena manje od Dragana Šolaka, koji je pobednik ovogodišnjeg HUGO BOSS GOLF TURNIRA.

Povezana vest:  Ben Smit i Katrin Davidsdotir su NajFit ljudi na Zemlji zajedno sa CrossFit timom Mayhem Freedom

Na kraju, prisutni su pored druženja mogli da uživaju i u modnoj reviji HUGO BOSS-a, na kojoj su predstavljeni modeli ovogodišnje HUGO BOSS GREEN kolekcije.

{vsig}HUGO_BOSS_ADA{/vsig}