korporativna-liga-finalRAGBI

Završena prva korporativna tač ragbi liga

Nakon tri odigrana turnir dobili smo šampionsku ekipu za 2011. godinu – Sanofi Aventis.

Takmičenje u korporativnoj tač ragbi ligi dobilo je svoj konačan epilog u sredu kada smo dobili odgovor na pitanje koja ekipa će biti prvi pobednik u ovom takmičenju. Nakon izuzetno uzbudljivog poslednjeg takmičarskog dana, ekipa kompanije Sanofi Aventis uspela je da se bez izgubljenog boda popne na pobedničko postolje i da trofej odnese u svoje poslovne vitrine.

Povezana vest:  Gut najbrža u Lencerhajdu, Feninger preuzela vođstvo

Treba naglasiti da su sve ekipe koje su učestvovale na ovim turnirima pokazale visok stepen posvećenosti, borbenosti, a naročito na poslednjem turniru i dobar nivo ragbija, ali cela poenta ove akcije je bila druženje i da se još malo proširi glas o ragbiju i lepotama ove igre.

Što se tiče pojedinačnih nagrada, za najboljeg strelca u muškoj konkurenciji priznanje su podelili Dumić iz Sanofi Aventis-a i Pons iz LaFarge-a, a u konkurenciji dama po oceni delegata posebno se istakla Branislava Antić iz Credit Agricole-a, ali treba pohvaliti sve dame koje su činile bitan deo ovog takmičenja, jer bez njih turnir ne bi bilo moguće organizovati.

Povezana vest:  ŠAH, Prva pobeda Kasparova na turniru u SAD

Nakon završetka prve korporativne tač ragbi lige, ubrzo kreću i pripreme za proleće kada treba da startuje seledeći ciklus takmičenja, za koji se nadamo da će biti još masovniji i da će takav trend rasti iz godine u godinu.