Osvajaci medalja x

KUGLANJE
Nemanja Galić iz Gradiške pobedio na juniorskom i kadetskom „Trofeju Beograda“, najbolja juniorka Milica Đoković iz selekcije Beograda
 
Kuglaš selekcije Gradiške (Republika Srpska) Nemanja Galić sa 640 čunjeva osvojio je dve titule, juniorsku i kadetsku,  na tradicionalnom „Trofeju Beograda“ koji je organizovao Kuglaški savez Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda na kuglani na Banjici.
Najbolja juniorka je Milica Đoković iz reprezentacije Beograda, a najbolji mladi kuglaš sa manjom kuglom od 15 santimetra bio je Luka Dakić iz banjalučkog Borca sa 527 čunjeva. Gradiška je oborila 2.377 čunjeva i najbolja je ekipa. Učestvovali su mladi kuglaši i kuglašice iz Makedonije, Republike  Srpske i Srbije.
Takmičenje je otvorio Dragan Ćirić iz Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i poželeo učesnicima dobre rezultate na sjajnoj kuglani na Banjici. Učesnike i brojne uledne goste pozdravio je i potpredsednik Međunarodne kuglaške federacije (FIK NBC) i predsednik Kuglaškog saveza Srbije Uroš Dragojlović. Sudio je srpski internacionalni sudija Dragi Štikovac iz Beograda.
Rezultati „Trofej Beograda“, kadeti: 1. Nemanja Galić 640, 2. Dragan Šukalo 604, 3. Dalibor Tatić (svi Gradiška) 585 čunjeva itd.
Juniori: 1. Nemanja Galić (Gradiška) 640, 2. Radovan Vlajkov (Srbija) 628, 3. Miloš Simijonović (Srbija) 612 čunjeva itd.
Juniorke: 1. Milca Đoković (Beograd) 497, 2. Frosina Stojanovska 488, 3. Meri Janeva (obe Skoplje) 475.
Povezana vest:  ZOI VANKUVER, Jelena Lolović nosi zastavu Srbije