partizan_grupna

SLOHOKEJ LIGA
Hokejaši Partizana ubedljivi protiv Bleda
 
Hokejaški klub Partizan ubedljivo je savladao ekipu HDD Bled rezultatom 6:0 (0:0, 2:0, 4:0), u zaostaloj utakmici 21. kola Slohokej lige.
Najzaslužniji za trijumf ’crno-belih’ sa po dva postignuta gola bili su Marko Kovačević i debitant u dresu Partizana Jure Kralj, kao i Marko Sretović koji je zabeležio tri asistencije. Po jedan pogodak postigli su prvi strelac lige Pavel Popravka i mladi Ivan Ivontjev, kome je to bio prvenac u Slohokej ligi.
Jedini vredan pomena u timu Bleda i pored šest primljenih golova bio je golman Haris Bećirbegović sa čak 43 odbrane. Trener Partizana Pavel Kavčič ravnomerno je šansu ukazao obojici golmana, koji su poverenje trenera u potpunosti opravdali sačuvavši mrežu netaknutom.
Partizan se ovom pobedom učvrstio na drugo mestu na tabeli sa 42 boda, dok su gosti ostali na poslednjem mestu sa 22 osvojena boda.
Gosti su u Beograd došli sa samo petnaest hokejaša, a manjak igrača najbolje se osetio u samoj završnici meča kada su primili tri pogotka za poslednja tri i po minuta igre.
Hokejaši Partizana naredni meč u Slohokej ligi igraju u subotu, 14. januara kada u utakmici 25. kola gostuju ekipi HK Triglav, u meču koji bi definitivno mogao da odluči ko će sa druge pozicije započeti plej-of. Partizan je znatno bliži tom cilju jer uoči tog duela ima osam bodova prednosti u odnosu na ekipu iz Kranja.

 

Povezana vest:  Arunovićeva i Mikec pogodili novo zlato