partizan_bled_slohkej_2

SLOHOKEJ LIGA
Partizan gostuje Bledu
 
Hokejaši Partizana gostuju u sredu, 25. januara 2012. godine ekipi HDD Bled, u meču 27. kola Slohokej lige u sezoni 2011/12.
Meč u Bledu igra se u okviru pretposlednjeg kola regularnog dela prvenstva, uoči kojeg Partizan zauzima drugu poziciju na tabeli sa 46 bodova, četiri više uz utakmicu manje od trećeplasiranog Triglava, pa bi pobedom definitivno obezbedio prednost domaćeg terena u mečevima četvrtfinala i polufinala plej-ofa.
Domaća ekipa Bleda nalazi se na začelju tabele sa 28 bodova, koliko ima i sedmoplasirana Mladost iz Zagreba.
U dosadašnjem toku sezone Partizan i Bled odigrali su tri meča, a Partizan u međusobnom skoru  vodi sa 2-1. ’Crno-beli’ su dva puta ubedljivo slavili u „Pioniru“, sa 5:1 i 6:0, dok je ekipa Bleda takođe trijumfovala na svom ledu rezultatom 4:2.
Utakmica je na programu od 19 časova, na ledu sportske dvorane Bled.
Vreme odigravanja odloženog meča Partizana protiv ekipe Mladi Jesenice još nije poznato, mada bi meč ipak trebalo da bude odigran, jer može direktno da utiče na konačan raspored na tabeli, a time i na parove četvrtfinala plej-ofa.
Razigravanje u Slohokej ligi trebalo bi da počne već 1. februara, pa bi odluka o sudbini zaostalog meča 26. kola trebalo da bude donesena u najskorije vreme.

 

Povezana vest:  KUGLANJE, Imenovani novi selektori u Kuglaškom savezu Srbije