partizan_grupna

SLOHOKEJ LIGA
Slavija u poslednjem kolu
 
Hokejaški klub Partizan dočekuje u subotu, 28. januara 2012. godine ekipu HK Slavija, u meču poslednjeg kola regularnog dela Slohokej lige u sezoni 2011/12. Utakmica se igra u ledenoj hali „Pionir“ od 18 časova.
Ovaj meč za Partizan neće imati gotovo nikakvog takmičarskog značaja jer su ’crno-beli’ još u sredu obezbedili drugo startno mesto u plej-ofu, ali će ishod ovog meča i odloženog susreta sa Mladima Jesenica u mnogome uticati na raspored učesnika razigravanja.
Partizan je do ovog meča sakupio 49 bodova, dok se Slavija nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 33 boda, bodom više od Mladih Jesenica i tri od Mladosti iz Zagreba, ali i dva meča više od ove dve ekipe. ’Crno-beli’ će u prvoj rundi plej-ofa snage odmeriti sa sedmoplasiranom ekipom (trenutno Mladost) ligaškog dela takmičenja.
Partizan je trijumfovao protiv Slavije u sva tri međusobna duela ove sezone. U „Pioniru“ je bilo 2:1 za ’crno-bele’, dok su u Ljubljani slavili sa ubedljivih 5:2 i 9:0, što je najubedljivija pobeda jedne ekipe ove sezone.
Karte za utakmicu 28. kola Slohokej lige između Partizana i Slavije, po ceni od 250 dinara, moguće je nabaviti na blagajni ledene dvorane „Pionir“ dva sata pre početka utakmice ili putem „Ticketline“–a (link za naručivanje karata nalazi se na zvaničnoj stranici HK Partizan, na adresi www.hkpartizan.com).

 

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Von: Mnogi ne veruju da mogu da se takmičim sa muškarcima