partizan_bled_slohkej_2

SLOHOKEJ LIGA
Partizan pregazio Beld i plasirao se u polufinale plej-ofa
 
Hokejaški klub Partizan deklasirao je ekipu HDD Bled rezultatom 11:1 (3:0, 3:0, 5:1), u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Slohokej lige igranom u hali „Pionir“ i tako se obezbedio plasman u polufinale ovogodišnjeg takmičenja.
Partizan je tako na najbolji mogući način završio posao u prvoj rundi razigravanja, pa će naredne srede u polufinalu odmeriti snage sa pobednikom dvomeča Triglav – Slavija (1:0 u seriji).
Nakon jučerašnjeg poraza od 4:0, gosti sa Bleda koji su u ovom meču bili formalni domaćini, savladani su još ubedljivije, zabeleživši najteži poraz u sezoni.
’Het-trik’ na ovom meču zabeležio je Nemanja Vučurević, dok je dva gola (uz jednu asistenciju) postigao i Dimitrije Filipović, koji je zaslužio epitet najboljeg igrača utakmice.
Strelci za Partizan su još bili i Marko Milovanović, Pavle Ogrizović, Marko Sretović, Pavel Popravka, kao i novajlije u ’crno-belom’ dresu Džoš Mizerek i Martin Havliček, koji su pružili odlične partije i pokazali se kao odlična pojačanja u završnici sezone.
Jedini gol za goste koji su igrali sa samo 12 igrača u rotaciji postigao je ruski internacionalac Jegor Alekseev-Pogodin.
’Crno-belima’ sada sledi odmor od nekoliko dana tokom kojih će mirno čekati protivnika u polufinalu plej-ofa, koje se takođe igra do dve pobede u seriji. Raspored utakmica polufinala biće poznat nakon završetka svih četvrtfinalnih mečeva.

Mečevi četvrtfinala plej-ofa Slohokej lige:

Povezana vest:  SLOHOKEJ, Pobeda Partizana u Jesenicama

1. februar, Partizan – Bled 4:0

1. februar, Triglav – Slavija 5:4 (posle produžetka)

1. februar, Olimpija – Mladost 7:5

2. februar, Bled – Partizan 1:11

4. februar, Slavija – Triglav

4. februar, Mladost – Olimpija

6. februar, Triglav – Slavija (ako bude potrebno)

6. februar, Olimpija – Mladost (ako bude potrebno)

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Orlići u finalu