partizan_grupna

SLOHOKEJ LIGA
Počinje borba za titulu, Olimpija gostuje u „Pioniru“
 
Hokejaški klub Partizan dočekuje u četvrtak, 16. februara 2012. godine ekipu HK Olimpija, u prvom meču finala plej-ofa Slohokej lige u kojem će pokušati da odbrane titulu šampiona.
Finale između Partizana i Olimpije predstavlja reprizu prošlogodišnjeg finala u kome su ’crno-beli’ pobedom od 3-1 u seriji, došli do prve titule u svom drugom učešću u Slohokej ligi.
’Crno-beli’ su do trećeg uzastopnog finala stigli eliminisavši ekipu Triglava rezultatom 2-0 u seriji (pobede od 6:0 u Beogradu i 4:1 u Kranju), dok su gosti napravili iznenađenje i eliminisali najbolji tim ligaškog dela, takođe posle dva duela (4:3 i 3:2).
Finalna serija plej-ofa trebalo bi da bude izuzetno interesantna, jer za goste u završnici sezone nastupaju tri igrača koji se ove godine takmiče i za prvi tim Olimpije u austrijskoj EBEL ligi, pa se očekuje velika borba za naslov prvaka.
Partizan i Olimpija su u ligaškom delu takmičenja odigrali četiri meča, a znatno uspešniji bio je aktuelni šampion Slohokej lige. ’Crno-beli’ su dva puta slavili u „Pioniru“ (2:1 i 8:1), dok su početkom sezone trijumfovali i u Ljubljani rezultatom 5:4, posle penal serije. Ljubljančani su jedinu pobedu zabeležili u poslednjem međusobnom duelu odigranom u „Tivoliju“, kada je bilo 6:4 za domaćina.
Prvi meč između Partizana i Olimpije igra se u sredu od 17.30 časova u ledenoj dvorani „Pionir“. Hokejaški klub Partizan poziva navijače da svojim učešćem pomognu klubu u pokušaju da osvoji drugu uzastopnu titulu u Slohokej ligi.
Utakmicu će direktno prenositi Radio-televizija Srbije na svom drugom programu.
Drugi meč finala na programu je u subotu, 18. februara u dvorani „Tivoli“ u Ljubljani, dok je Partizan ponovo domaćin dva dana kasnije. Finalna serija igra se do tri pobede, a ukoliko bude potrebno, četvrta utakmica igraće se 22. februara u Ljubljani, dok je eventualna majstorica na programu 25. februara u „Pioniru“.
Raspored mečeva finala plej-ofa Slohokej lige 2011/12:
16. februar, Beograd, Partizan – Olimpija, 17:30h
18. februar, Ljubljana, Olimpija – Partizan
20. februar, Beograd, Partizan – Olimpija
22. februar, Ljubljana, Olimpija – Partizan (ako bude potrebno)
25. februar, Beograd, Partizan – Olimpija (ako bude potrebno)
Ulaznice za prvu utakmicu finala mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane „Pionir“ dva sata pred start meča, po ceni od 250 dinara.

 

Povezana vest:  KUGLANJE, Vladimir Ramić u Niš putu, Jovica Štikovac u IMR