partizan_grupna

SLOHOKEJ LIGA
Prva meč lopta u „Tivoliju“
 
Hokejaški klub Partizan gostuje u sredu, 22. februara 2012. godine ekipi Olimpije, u četvrtom meču finala plej-ofa Slohokej lige. Posle tri odigrana meča ’crno-beli’ vode sa 2-1 u pobedama, pa im za osvajanje druge uzastopne titule u ovom takmičenju nedostaje još samo jedan trijumf.
Hokejaši Partizana su pobedom od 4:2 u ponedeljak u „Pioniru“, stekli važnu prednost od 2-1 u pobedama, pa će prvu priliku da reše pitanje prvaka i odbrane titulu šampiona Slohokej lige imati u Ljubljani. U slučaju eventualnog poraza novu šansu za konačni trijumf ’crno-beli’ bi imali u ’majstorici’ finala koja bi na programu bila u subotu, 25. februara, u beogradskom „Pioniru“.
U prve tri utakmice finala obe ekipe bile su sigurne na svojim klizalištima. Partizan je u obe utakmice „Pioniru“ slavio rezultatom 4:2, dok je Olimpija minimalnim rezultatom (1:0) trijumfovala u Ljubljani, u drugom meču serije.
’Crno-beli’ su ključnu pobedu u prošlogodišnjem velikom finalu u kome su takođe savladali Olimpiju, zabeležili u trećem meču finalne serije, upravo u Ljubljani. Partizan je tada slavio rezultatom 7:4, da bi dva dana kasnije potvrdio tu pobedu u svom „Pioniru“ i ukupnim rezultatom 3-1 u pobedama osvojio prvu titulu u Slohokej ligi.
Meč u ledenoj dvorani „Tivoli“ igra se od 19 časova, a utakmicu će direktno prenositi Radio-televizija Srbije na svom drugom programu.
 
Finalna serija plej-ofa Slohokej lige 2011/12:
16. februar, Beograd, Partizan – Olimpija, 4:2 (0:0,1:1,3:1)
18. februar, Ljubljana, Olimpija – Partizan, 1:0 (1:0,0:0,0:0)
20. februar, Beograd, Partizan – Olimpija, 4:2 (1:1,3:0,0:1)
22. februar, Ljubljana, Olimpija – Partizan, 19.00 časova (RTS 2)
25. februar, Beograd, Partizan – Olimpija (ako bude potrebno)

 

Povezana vest:  SKI-SKOKOVI, Šlierenzauer pobedio Morgenšterna