expo_zim_6_12_2012_(3)

Državni sekretar otvorio sajam zimske opreme i turizma „Ekspo Zim 2012“

 

Predrag Peruničić, državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta otvorio je 6. decembra, Međunarodni sajam zimske sportske opreme, rekreacije i turizma „Ekspo Zim 2012“, na Beogradskom sajmu.

-Više od 25 godina ovaj sajam odoleva vremenu i predstavlja najreprezentativniju izložbu zimske sportske opreme i turističke ponude. Ove godine „Ekspo zim“ sajam najavljuje početak zimske i turističke sezone, jačajući sportski duh i doprinoseći zdravijem životu – rekao je državni sekretar.

Povezana vest:  ZOI DOPING, MOK ponovo analizira uzorke sa ZOI u Torinu 2006.

On je istakao da Ministarstvo omladine i sporta sa velikim zadovoljstvom pomaže ovakve i slične manifestacije, verujući da je sport veoma važan i da nas u budućnosti očekuju još bolji sportski rezultati.

Prisutnima su se obratili i Jelena Ignjatov i Filip Grahovac, članovi reprezentacije Srbije u snoubordu, koji su pozvali sve da se okušaju u ovom sportu.

Međunarodni sajam „Ekspo Zim“ koji se ove godine organizuje u saradnji sa asocijacijom „Sport za sve“, pod sloganom „Za svakog po nešto“, trajaće do 9. decembra. U okviru sajma predstaviće se najveći inostrani i domaći proizvođači i uvoznici zimske sportske opreme, agencije i ski centri, dok će posetioci moći da kupe sportsku opremu i pogledaju ponude turističkih agencija.

Povezana vest:  MET BOUVEN PROMOTER RAGBI LIGE ODLIKAŠA