Brankica Stulovic

NORDIJSKO SKIJANJE
Studentkinja DIF-a Brankica Šušulović bronzana u Ilgazu

Na trećem Međunarodnom univerzitetskom sportskom turniru u nordijskom skijanju, održanom u Ilgazu u Turskoj u periodu od 24. do 27. februara, studentkinja Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Brankica Šušulović je osvojila bronzanu medalju u freestyle skijanju.
Pored Brankice, delegaciju Fakulteta sporta je predstavljao i Milan Mitrović (završio 15. u freestyle skijanju) u pratnji profesora Dušana Matića. Pored ekipe iz Beograda u Ilgazu je učestvovala i ekipa Univerziteta u Novom Pazaru u sastavu Alen Mahmutović (reprezentativac Srbije) i Redžep Hodžić i sestre Anja i Mina Ilić.
Osim u individualnoj konkurenciji, naši takmičari su nastupali i u trkama štafeta, muškoj (drugo vreme) i ženskoj (najbolje vreme) zajedno sa kolegama iz Rumunije. Nisu se okitili odličjem, jer su nastupali van konkurencije.
S obzirom da po propozicijama takmičenja delegacija treba da broji 4 takmičara (dva muškarca i dve devojke) i trenera, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja je bio deo mešovite ekipe sa Univerzitetom za medicinu i farmaciju Targu Mureš iz Rumunije.

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavarko pobedio, Tepša četvrti u Bambergu