Kraljevo Royal Crowns vs Pozarevac OutlawsAMERIČKI FUDBAL, SAAF

Derbi B divizije: Forestlendersi čekaju Indijanse

 

U nedelju 11. aprila u Mladenovcu će od 15 časova biti odigran derbi B divizije u kome će snage odmeriti prvoplasirani Forestlendersi i Inđija Indiansi koji su se posle neočekivanog poraza na startu sezone od Grofova vratili u život pobedom nad Vrščanima.

Koliko ozbiljno Mladenovčani shvataju ovaj duel svedoče i reči predsednika kluba Stefana Obradovića:

– Činimo sve da od meča napravimo spektakl. Na veliki petak podelili smo pozivnice i flajere našim sugrađanima, najava meča ide na bilbordu u centru grada. TV Mladenovac i još jedan profesionalni snimatelj su angažovani za meč, dakle imaćemo dve kamere na terenu. Od utorka biće izlepljeni plakati. Za sam meč imaćemo ozvučenje i potrudićemo se da imamo i komentatora. On što bi zasladilo ovakvu angažovanost je lepo vreme, dosta gledalaca i naravno naša pobeda protiv favorizovane ekipe Inđije, kaže Obradović.

Povezana vest:  VAZDUHOPLOVSTVO, Kikinda domaćin Šampionata Evrope u padobranstvu od 17. do 28. avgusta

Potpredsednik Forestlendersa, Željko Srećković, svestan je da sledi derbi 3. runde nadmetanja u B diviziji:

– Utakmica sa Inđijom ima epitet derbija trećeg kola zbogg činjenice da je Mladenovac lider na tabeli a Inđija glavni kandidat za prvaka divizije. Iz našeg ugla gledanja sve ostaje isto, imamo ekipu bez iskustva, sa dosta igrača kojim je ovo prva sezona, nemamo težinu favorita, jer mi to i nismo. Druga stvar je to što smo dobro započeli sezonu. Igramo meč po meč i svaki uspeh gledamo kao potvrdu kvalitetnog rada, a gde će nas sve to dovesti videćemo na kraju sezone. Ne zanima nas ko je protivnik mi dajemo svoj maksimum na svakom meču.

Povezana vest:  RITMIČKA GIMNASTIKA, Krsmanovićevoj bronza u Pragu

Srećković dodaje da Indijansima neće biti lako da dokažu ulogu favorita u predstojećem susretu:

– Inđija je tim koji želimo da dostignemo u organizacionom smislu, jer i pored velikog truda koji smo uložili ove godine još smo daleko od obezbeđivanja uslova za rad koje Indijansi imaju. Napravili smo mali pomak i to se osetilo u rezultatima. Sa druge strane Inđija radi u dobrim uslovima godinama i to treba respektovati, i iz tog razloga ih smatram glavnim favoritima za osvajanje prvog mesta u B diviziji. Ali, to im ne garantuje pobede, svaka pobeda se mora zaslužiti na terenu.

Povezana vest:  Beograd domaćin Evropskog prvenstva u šahu za žene

Za sve koji su zainteresovani da pogledaju ovu utakmicu evo i kratkog uputstva kako do terena FK Mladenovac. Kada se stiže iz pravca Beograda potrebno je na prvom semaforu skrenuti desno na obilaznicu oko grada. Na putu ka Topoli posle jednog kilometra ostaje da se skrene levo, a sam teren se nalazi blizu rehabilitacionog centra i hotela Selters.