goran vekic

KUGLANJE
Milinković u Vodovodu, Trošić i Vekić u Niš putu

Aleksandar Milinković, juniorski vicešampion sveta 2010. u paru sa Simijonovićem u Rijeci, u novoj sezoni igraće za novog superligaša Vodovod iz Kragujevca, pošto je uzeo ispisnicu od, takođe superligaša, Niš puta u kome je uspešno igrao u prošlom šampionatu.
Niš put je doveo dva pojačanja. Došao je Ivan Trošić iz superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Goran Vekić iz superligaša Sente Visa prom.
Superligaš Crvena zvezda angažovao je nekadašnjeg državnog prvaka Sašu Juhasa iz Železničara iz Inđije i kadetskog reprezentativca Bojana Kličarića iz Srema iz Sremske Mitrovice.
Kruševački superligaš Car Lazar pojačao se dolaskom dva igrača iz Crvene zvezde, nekadašnjeg juniorskog reprezentativca Vlade Jevtića i Zorana Milosavljevića.
Metalac iz Gornjeg Milanovca, koji će i ove sezone igrati u Super ligi Srbije, doveo je Velibora Radovića iz kruševačkog Car Lazara.
Novajlija u ženskom srpskoligaškom društvu Pobednik iz Beograda angažovao je kadetsku reprezentativku Kristinu Ljubenković iz Kolubare i Gordanu Rusić iz EDB.
Srpskoligašu IMR iz Rakovice u prelaznom roku pristupili su Dejan Jovanović i Toni Riznić (obojica Beograd). Drugi beogradski srpskoligaš Soko Štark Avala Ada biće jači za Selimira Vranića koji je pristigao iz Tehnohemije (Beograd).
U sprskoligaš Šumadiju iz Kragujevca došao je Siniša Stević iz Vodovoda.
Prema dokumenataciji Registracionog centra Beograd ispisnice su uzeli, ali se još nisu priklonil nekom klubu, Rodoljub Trajković i Branislav Đukanović (obojica iz Soko Štark Avale Ade) i Petar Knežević (iz Car Lazara).
Prelazni rok trajao je do 30. juna i ovo je za sada nepotpun i nezvanični izveštaj jer će u narednih nekoliko dana komisija pregledati i dokumentaciju koja će stići poštom.
Očekuje se uskoro i izveštaj Registracionog centra KS Vojvodine.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, SAAF, Prva pobeda Legionara u eliti, Grofovi grabe ka A diviziji