Gradonacelnik Nisa Milos Simonovic i predsednik OKS Vlade DivacPredsednik i generalni sekretar OKS u poseti gradonačelniku Niša

 

Predsednik OKS Vlade Divac i generalni sekretar Đorđe Višacki boravili su danas u Nišu u zvaničnoj poseti kod gradonačelnika Miloša Simonovića.

Grad Niš uključiće se u projekat “London 2012”, pre svega kroz pružanje podrške strelcu Lidiji Mihajlović, ali i potencijalno drugim sportistima iz Niša koji ostvare rezultate na osnovu kojih će biti prepoznati kategorizacijom OKS.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Partizan otvara hokejašku sezonu

Razgovaralo se o mogućnostima adaptacije prostora u kojem treniraju strelci u Nišu, u cilju omasovljenja streljaštva u ovom gradu i ostvarivanja što boljih rezultata niških strelaca.

Sa gradonačelnikom Niša dogovoreno je da u godini u kojoj OKS proslavlja 100 godina od svog osnivanja, ovaj grad bude domaćin jedne od sednica Predsedništva OKS i “EkOlimpijade Srbije”, koja je svoju premijeru imala prošle nedelje u Subotici.

Povezana vest:  1. KRIKET “KUP KANJIŽA”, I Kanjiža se upisuje na mapu Evrope

Predsednik i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije su u društvu gradonačelnika Simonovića posetili i osnovnu školu “Kralj Petar I”, jednu od najstarijih Niških škola, gde su prisustvovali času fizičkog vaspitanja.