udovicic i pozderacZavod za sport dobio sertifikat ISO 9001

Republički zavod za sport i medicinu sporta dobio je danas sertifikat ISO 9001 zahvaljujući kojem će ta ustanova značajno poboljšati kvalitet usluga koje pruža.
Direktor Jasminko Pozderac rekao je da dobijanjem ovog sertifikata od organizacije TMS CEE Zavod prepoznat kao lider u svojoj oblasti.
-Verujem da ćemo održati put kojim smo krenuli i da ćemo u budućnosti biti uspešniji. Naš zadatak je da se usavršavamo organizaciono. Ovaj sertifikat će nas uputiti da procedure budu što jasnije i jednostavnije – rekao je Pozderac na konferenciji za medije na Košutnjaku.
Svečnosti je prisustvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji je pozvao građane da posete ovu ustanovu.
-Ovo je svečani trenutak za Zavoda i ministarstvo omladine i sporta. Velika je čast što Zavod prima ovaj sertifikat i što će nastaviti da pomaže edukaciju mladih i sportista, kao i zdrav život. Apelovao bih na sve građane da posete Zavod, koji je najbolji u regionu – rekao je Udovičić.
Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije je u proteklih nekoliko godina značajno unapredio svoj rad, što je potvrđeno kroz Protoko uspostavljanja i primene upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Maze osvojila zlato u superveleslalomu