Zmajevi - Klek_SAFSAMERIČKI FUDBAL, SAFS
Zmajevi dominirali
U subotu 17. aprila na Beogradskom terenu „11.aprila“ u nadoknadi odložene utakmice prvog kola Nacionalne lige Srbije, tim Beograd Blue Dragons pobedio je tim Klek Knights, sa rezultatom 40:7, po četvrtinama (20:7, 27:7, 34:7, 40:7).
Zmajevi su od starta pa tokom cele utakmice jarde osvajali teren trčanjem.
Sjajni raningbekovi Marko Baković i Željko Kostić su ukupno osvojili preko 250 jardi i postigli po dva tačdauna. Jedan TD takođe trčanjem je postigao i RB Miloš Grujičić, kao i CB Stefan Ugljevarević koji je izblokirao pant, a zatim ga i sa dva jarda vratio za  tačdaun.
-Zmajevi su se probudili i počeli da prave rezultate koji liče na prošlogodišnje. Neuigranost koja se videla u prethodne dve utakmice više ne postoji i iskreno se nadam da će Zmajevi iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. – optimističan je nakon pobede CB Zmajeva Stefan Ugljevarević.
Najbolji igrač Klek Knights WR Igor Vukoje je uspeo da postigne jedan TD za goste, ali je većinom utakmice bio dobro čuvan od odbrane Zmajeva, te je ukupno imao tri uhvaćena pasa. Isto je i QB Vitezova Lazar Sporin imao velikih problema da organizuje napad, jer su se defanzivci Zmajeva više puta probijali do  njega i zaustavljali napade Klečana.
Povezana vest:  KUGLANJE, Za vikend kreću superligaški karavani