batez i korica sa baranom i djuricemĐurić ponovo predsednik Softbol savez Srbije, Kežman u Upravnom odboru

Jednoglasnom odlukom svih delegate na Izbornoj Skupštini Softbol saveza Srbije, za predsednika je ponovo izabran Slobodan Đurić. Njega su po protokolu pre mesec dana predložili klubovi Voša Novi Sad, Wild cats, Arena, Aligators Sombor, Juniori i Softbol savez Srbije.
Specijalni gost na Skupštini, koja je održana u sali VSS na Adi, bio je generalni sekretar Evropske federacije, Izraelac Ami Baran. On je pre Skupštine bio i gost u Sportskom savezu Srbije, gde su ga primili gen sek Vladimir Batez i savetnik predsednika Dane Korica.
-Hvala svim delegatima koji su podržali moj rad. Posebno hvala i Ministarstvu omladine i sporta koje je finansiralo većinu naših programa. Ono što je najvažnije je da smo jedinstveni i da želimo da softbol bude još bolji. U 2014. nas očekuje puno važnih međunarodnih takmičenja, seniorsko i juniorsko EP, klupski Evropski kup i puno turnira za mlađe uzrasne reprezentativne selekcij. Drago mi je jer je i naš legendarni fudbaler odlučio da se priključi našem timu. Siguran sam da će nam pomoći u saradnji sa dijasporom – istakao je predsednik Softbol saveza Srbije, Slobodan Đurić.
Sve odluke donete su jednoglasno. Za generalnog sekretara izabrana je Sara Marković, jedini naš međunarodni sudija. Članovi Upravnog odbora su Milan Rusalić (potpredsednik), Predrag Stupar, Viktor Nikolić, Predrag Ognjanović, Silvija Đurić i Mateja Kežman. Selektor seniorske i juniorske reprezentacije je Goran Stefanović, selektor kadetske reprezentacije je Dejan Janković. Za Kordinatora za rad mlađih kategorija u Vojvodini imenovan je Đorđe Mitrović.

Povezana vest:  „Trofej Beograda” u američkom fudbalu u subotu u Rakovici