uo ss srbije sednicaSportski savez Srbije daruje lopte i rekvizite

Članovi Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije na sednici u Beogradu (predsedavao predsednik Aleksandar Šoštar) u hotelu Union prihvatili su predlog za raspodelu lopti i drugih rekvizita sportskim ustanovama i organizacijama. U narednih nekoliko dana napraviće se i predlog raspodele.
– Sportski savez Srbije nastoji da što više pomogne onima koji su direktno uključeni u rad sa sportistima – istakao je Aleksandar Šoštar.- Takođe planiramo da teritorijalnim sportskim savezima i organizacijama pomognemo u izradi veb sajtova i zakupu domena i hostinga, što je početak stvaranja kvalitetne informatičke mreže bez koje ne može da se zamisli rad u savremnom sportu.
Jednoglasno je usvojen finansijski plan Sportskog saveza Srbije do kraja 2013. Dosta se raspravljalo i o formiranju „Analitičkog centra“. Ovaj projekat, prema predlogu, zajedno bi vodili Sportski savez Srbije i Olimpijski komitet Srbije. Zaključeno je da Sportski savez Srbije uskoro predloži kako da se realizuje ovaj projekat i kako da funcioniše.

Povezana vest:  NORDIJSKO TRČANJE, I štafeta u ruskim rukama!