aleksandar boricic kzn

Boričić: Zvezdaši mogu da budu zadovoljni

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Aleleksandar Boričić izjavio je danas da sve pristalice crveno-belih mogu da budu srećne i zadovoljne rezultatima ostvarenim u 2013. godini. 
-Još jedna takmičarska godina je iza nas i mislim da svi zvezdaši mogu da budu zadovoljni i srećni. U ovoj godini napravili smo veliki napredak u odnosu na prethodne. Najznačniji uspeh napravio je vaterpolo klub, koji je osvojio četiri trofeja, dok je najveći napredak ostvario košarkaški klub gde smo za razliku od prethodnih godina počeli da punimo Arenu. Očekujem da se fudbalski klub vrati na mesto koje mu pripada, a to je da osvoji titulu i igra u Evropi – rekao je Boričić na tradicionalnom novogodišnjem koktelu na Marakani.
Rezultat vredan pažnje ostvarili su vaterpolisti crveno-belih, koji su osvojili pehar Lige šampiona, nacionalni Kup i prvenstvo, a uspešnu godinu krunisali prošlog meseca u Bečeju trijumfom u Superkupu Evrope. 
-Ova godina je bila kao iz snova, kada sam došao u Crvenu zvezdu nisam ni sanjao da ću osvojiti četiri trofeja u sezoni. Drago mi je da se vaterpolo klub vratio u punom sjaju, a najveći uspeh je to što smo posle fudbalera uspeli da osvojimo tiulu prvaka Evrope – rekao je kapiten vaterpolista Zvezde Andrija Prlainović.
Novogodišnjem koktelu prisutvovali su predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić, njegov kolega iz košarkaške sekcije Nebojša Čović, direktor vaterpolista Igor Milojević, koji je izabran za novog sekretara SD Crvena zvezda, vaterpolisti, odbojkaši i mnogo drugi.

Povezana vest:  KUGLANJE, Beograd jesenji šampion