trening kritekt klub CenturionOdržan prvi trening u istoriji kriket kluba „Centurion“
 
Uprava kriket kluba „Centurion“ organizovala je danas prvi trening na kojem su treneri mogli da ocene stanje igrača koji će se u predstojećoj sezoni takmičiti u Premijer ligi Srbije.Trening je ujedno bio i povod da se predstavi tim koji sačinjavaju iskusni kriketaši koji su do sada nastupali za KK „Mirijevo“ i KK „McKenzie“.
Da podsetimo kriket klub „Centurion“ osnovan je u Beogradu, 26.januara 2014.godine sa ciljem da se ojača domaće takmičenje Premijer liga Srbije u kojoj će ove godine nastupati uz prošlogodišnje osvajače duple krune KK „Stari Grad“, KK „Vračar“ i KK „Bodrog Jeleni“ iz Bačkog Monoštora.
Predsednik kluba je Mihailo Miljanović dok će kapiten Ranit Ranitović predvoditi tim Centuriona u sastavu: Robert Krajton (wk), Dragan Đokić, Vladimir Ninković, Mihailo Milijanović, Miloš Bulj, Magdalena Nikolić, Slobodan Tošić, Aleksandar Dimovski, Nemanja Ćirilović, Aleksandar Ljujić, Amberiš Sarang, Ijan Bankroft, Tomas Smolvud, Martin Haket, Vidžaj Perumalsami i Đorđe Tresač.
Osim što će igrački kadar uglavnom činiti domaći igrači, po čemu je i Kriket federacija Srbije prepoznatljiva, za KK „Centurion“ će igrati i Magdalena Nikolić, jedina kriketašica u pomenutom klubu.
Povezana vest:  BIATLON, Slovenac Fak pobednik poslednje trke Svetskog kupa