zeleznicki klubovi laureati 12 febSTRELIČARTSTVO
„Elit Arčeri“ najbolji železnički klub, Sofija Medić i Miloš Barišić najbolji sportisti

Streličarski klub „Elit arčeri“ iz Beograda proglašen je za najbolji klub železničarskih sportskih kolektiva, dok su titule najboljih sportista pripale Sofiji Medić odbokašici subotičkog Spartaka i Milošu Barišiću rukometašu Vojvodine.
Takmičari „Elit arčerija“ su u 2013. godini osvojili 21 zlatnu, 16 srebrnih i 17 bronzanih medalja i oborili pet državnih rekorda. Diplomama su u konkurenciji kolektiva nagrađeni FK Železničar iz Požege i ŽKP Ljeskovac iz Priboja.
Mladi rukometaš Miloš Barišić je lane sa Vojvodinom osvojio Prvenstvo i Super kup Srbije i međunarodni turnir „Bogdan Rodić“.
Sofija Medić, sa ŽOK Spartak iz Subotice zauzela drugo mesto u šampionatu i sjajnim igrama izborila i mesto u nacionalnoj selekciji.
Zlatna plaketa kao najuspešnijem sportskom radniku dodeljena je Aleksandru Đokiću, radniku STP Požarevac koji se uspešno pokazao kao predsednik SD Požarevac i funkcioner nekoliko fudbalskih klubova.
Diplomama su nagrađeni i Marko Travar, Zoran Olajić, Đorđe Bilić
Specijalne nagrade pripale su istaknutom rvačkom stručnjaku Sretenu Damjanoviću, Rukometnom klubu Vojvodina i Milovanu Ristiću međunarodnom fudbalskom sudiji koji će deliti pravdu na Šampionatu sveta u Brazilu ove godine.
Brojne ugledne zvanice u biblioteci u zgradi JP Železnice Srbije pozdravio je Dragoljub Simonović, generalni direktor.

Povezana vest:  Slobodan Radovanović selektor svih ženskih reprezentacija Srbije