bask ekipa

DVORANSKI HOKEJ

Devojke BASK-a bolje od Spartaka

 

U Sali Posko arena kod hipodroma održana je utakmica drugog kola dvoranskog prvenstva u hokeju za devojke. Sastale su se devojke BASK-a iz Beograda i Spartaka Elektorvojvodine iz Subotice a devojke iz Beograda su slavile rezultatom 5:3 (2:1).

Posle meča trener ekipe iz srpske prestonioce Radoje Obradović, poznatiji kao Šiško bio je zadovoljan igrom tima i naglašava da je finale Plej ofa 23. marta u Kanjiži a da tamo njegova ekipa putuje kao favorit za osvajnje trofeja.

Povezana vest:  ZOI VANKUVER, Nagrada Terry Fox za Joannie Rochette i Petru Majdič

-S obzirom da smo podmladili tim i nismo igrali u kompletnom sastavu pobedili smo i polako uigravamo ekipu za finale Plej ofa. Današnji susret u Posko areni bio je odlična prilika da vidim sve takmičarke na terenu a siguran sam da će i u narednom periodu biti još bolje – rekao je Radoje Obradović.

O inostranim planovima Obradović kaže.

Povezana vest:  Putin ponovio da Blater zaslužuje Nobelovu nagradu

-Očekuje nas put u Sofiju u  maju gde će pionirke i pioniri da učestvuju na turniru dok će kadetkinje našeg kluba u isto vreme igrati pripremne utakmice sa reprezentacijom i klubovima iz Bugarske.  Turnir u Bugarskoj će se iskoristiti za proslavu 20 godina od osnivanja Balkanske federacije hokeja na travi a samim tim i dvoranskog hokeja.

PHOTO: ATA Images

Povezana vest:  KUGLANJE, Uroš Dragojlović ponovo predsednik Kuglaškog saveza Srbije