clan veca zaduzen za sport Todic clan UO Softbol saveza Srbije Stupar predsednik Vozdovca Savic i predsednik Softbol saveza D

Čelnici Softbol saveza Srbije na sastanku u Opštini Voždovac

Predsednik Softbol saveza Srbije Slobodan Djurić i član Upravnog odbora saveza Predrag Stupar bili su gosti predsednika Opštine Voždovac Aleksandra Savića. Sastanak je obavljen u kabinetu predsednika Savića, uz prisustvo člana veća zaduženog za sport Milana Todića.
Predsednik Opštine Voždovac Savić nas je oduševio gostoprimstvom i dogovoreno je da sa svojim saradnicima na leto dodje na neku od naših utakmica u Ripnju. Zahvalili smo mu se na dosadašnjoj finansijskoj pomoći Opštine oko gradnje softbol igrališta. Očekujemo nastavak uspešne saradnje. U Opštini Voždovac su i naša dva kluba Arena i Wild cats. A na softbol terenu prošle godine je održan međunarodni Trofej Beograda – istakao je predsednik Softbol saveza Srbije Slobodan Đurić.
U Softbol savezu Srbije i Beograda veoma je radon. Poznat je kalendar domaćih takmičenja, a uz pomoć gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda održan je trodnevni seminar za mlade softbolašice. Seminar je vodila Amerikanka Suzan Kol.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Otkazane i trke u Kurševalu