perunicic kzn sep 2011Nenad Peruničić: Borićemo se

Crvena zvezda će na kraju Super lige Srbije zauzeti četvrto mesto, ali beogradski tim i dalje ima priliku da osvajanjem trofeja završi ovu sezonu. Izabranici trenera Nenada Peruničića, posle problema na startu plej-ofa, zaigrali su bolje i predstavljaju opasnost po svakog protivnika. Njihov rival u polufinalu Kupa je kragujevački Radnički (subota,20.30), od koga su izgubili tri poslednja meča:
– Radnički je favorit u ovom meču. To pokazuje tabela, ali i naši prethodni susreti. Nisu slučajno tamo gde jesu na tabeli. Borićemo se. Kup je takvo takmičenje gde je sve moguće – nema dileme Nenad Peruničić, koji potencira i favorita u drugom meču:
– Vojvodina je favorit. Imaju šampionske ambicije i pobedama bi potvrdili status najkvalitetnije ekipe u zemlji. Ne treba potceniti Nišlije. Pred svojom publikom mogu biti jako nezgodni što su i do sada pokazali. Kup je specifičan, sve zavisi od jedne utakmice.
Crvena zvezda će završiti sezonu na četvrtom mestu, što je napredak u odnosu na prošlu sezonu…
– Ne mogu da budem nezadovoljan. Napravili smo korak napred u odnosu na ono što smo imali i u kakvim smo uslovima radili prethodne dve godine. Imali smo praktično dva kiksa, koja su nas odaljila od plasmana u SEHA ligu, što bi bio podvig ravan osvajanju titule. Kao sportista, normalno je da želim više, ali ovo je nešto što je realno, sa svim problemima sa kojima smo se suočavali. Oni nas neće zaobići ni na finalnom turniru Kupa. Kajganić i Anđelić ne igraju već neko vreme, pa iako zaigraju, pitanje je u kakvom će stanju biti i šta mogu da pruže – zaključuje Peruničić.

Povezana vest:  Partizanu opet falio gol za titulu