Vladimir StanojevicStanojević: Potpuno spremni odlazimo u Grčku

Mušku juniorsku selekciju Srbije od 09. do 11. januara 2015. godini u Grčkoj očekuje kvalifikacioni turnir za učešće na Svetskom prvenstvu koje se ove godine održava u Brazilu. Juniori se nalaze u grupi 8, sa selekcijama Grčke i Farskih Ostrva.
Prvu kvalifikacionu utakmicu izabranici Vladimira Stanojevića igraju sa selekcijom Farskih Ostrva u subotu 10. januara od 19 sati, a drugu utakmicu dan kasnije sa selekcijom Grčke od 12 sati. Plasman na Svetsko prvenstvo za juniore izboriće samo pobednici grupa.
-Ovo su važne kvalifikacije za nas, naročito za ovu generaciju momaka kojoj je ovo poslednje Prvenstvo, jer ovi igrači prelaze u seniore. Svi znamo šta nas čeka. Selekcija Grčke će verovatno pokušati da iskoristi domaći teren. Mi smo se dobro pripremali, dobro smo radili prethodnih dana i verujem u ovu grupu igrača, mislim da potpuno spremni odlazimo u Grčku- rekao je Vladimir Stanojević, vršilac dužnosti selektora juniorske reprezentacije Srbije, i dodao: -Gledali smo snimke selekcije Grčke sa prethodnih utakmica, a njihov meč sa selekcijom Farskih Ostrva imaćemo priliku da uživo gledamo, što će nam sigurno pomoći.
Svetsko prvenstvo za juniore održaće se u Brazilu od 19. jula do 02. avgusta 2015. godine.

Povezana vest:  Deseti jubilarni omladinski turnir za vikend u Beogradu