pionirke radnickiČetiri pionirke priključene prvom timu ekipe Radnički

Ekipa Radničkog je u zimskoj pauzi dovela četiri ´pojačanja´. Naime iz trofejne pionirske generacije u prvi tim su prekomandovane Marta Begović, Ana Stojković, Anastasija Badrljica i Tijana Ristić. Uprava i šef stručnog štaba su odlučili da talentovane devojčice priključe prvom timu,čime se nastavlja intencija da Radnički bazira igru na sopstvenim snagama i da da akcenat svojoj omladinskoj školi.
– Priključujemo ove četiri igračice iz naše omladinske škole rukometa prvenstveno da ih nagradimo za dosadašnji rad i prikazane igre u njihovim generacijama.One neće biti u punom trenažnom procesu,ali će učiti od starijih kolegnica i usavršavati tehniku rukometne igre na višem nivou.Normalno nastaviće da igraju sa svojom generacijom a biće i u sastavu seniorskog tima—reči su šefa stručnog štaba Aleksandra Radosavljevića.
– Presrećne smo što nam je ukazana šansa da treniramo sa prvim timom i našim idolima.Trudićemo se i radićemo naporno na treninzima da opravdamo ukazano poverenje – poručile su novopečene Tigrice.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Vuković: U subotu odluka o nastupu Vučkovića

PHOTO: zrkradnicki.org