dejan peric 2015

Perić: Motivisano protiv Izraela, iako smo već na EP

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić najavio je maksimalnu angažovanost tima u poslednjoj utakmici kvalifikacja za prvenstvo Evrope protv Izraela u nedelju, iako je plasman na EP već ostvaren remijem protiv Crne Gore,
-Kako smo se i do sada trudili da na svakoj utakmici odigramo maksimalno dobro i ispunimo cilj, a to je da se kvalifikujemo na EP, tako ćemo i na utakmici sa Izraelom. Sticajem okolnosti, plasman na EP je zavisio od nas, ali smo uspeli u tome i utakmica sa Crnom Gorom nam je otvorila vrata za odlazak na EP u Poljskoj – rekao je Perić.
On je istakao da će Srbija u nedelju biti maksimalno motivisana za pobedu.
-Iza igrača je naporna takmičarska sezona, ali će oni dati sve od sebe. Pozivam celu rukometnu publiku iz Srbije da dođe u nedelju u Kraljevo da bude uz našu reprezentaciju, a mislim da će reprezentativci opravdati njihova ocekivanja – rekao je Perić.
Kapiten Momir Ilić poručio je da reprezentacija želi pobedom da završi kvalifikacioni ciklus.
-Idemo na pobedu. Želimo da završimo ciklus, posle dobrog meča sa Crnom Gorom. Atmosfera u timu je sjajna, štoo nam daje dodatan podstrek – poručio je Ilić.
On je naglasio da Izreal ima reprezentaciju za respekt, koju svakako ne treba potceniti.
-Moramo da se dobro skoncentrišemo na igru i tako pobedimo protivnika. Očekujemo veliku podršku publike u Kraljevu što će nam, takode, biti dodatan motiv – rekao je Perić.
Obrad Ivezić je naglasio da će reprezentacija u nedelju imati dodatan vetar u leđa, jer igra pred domaćom publikom.
-Iako smo se već plasiral na prvenstvo Evrope, daćemo svoj maksimum na terenu – poručio je Ivezić.
Srbija igra protiv Izraela u nedelju 14. juna u novoj sportskoj hali u Kraljevu s početkom u 18.30 sati

Povezana vest:  Poraz Crne Gore od Hrvatske