pocetka priprema ZRK RADNICKI

ŠAMPIONKE ZAPOČELE PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU

Rukometasice Radničkog su večeras u hali Jezero počele pripreme za narednu sezonu gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi šampiona i borba na dva fronta u domaćem takmičenju.Trener Aleksandar Radosavljević je izvrsio prozivku i odradio prvi trening sa ekipom koja je znatno izmenjena u odnosu na proslu sezonu.
-Krenuli smo sa radom i treninzima u cilju sto bolje pripreme i uigranosti ekipe za sledeću sezonu u kojoj nas očekuju iskusenja na tri fronta.Ciljevi su isti ali sa podmladjenim sastavom.Tim je koncipiran tako da će Risović,Prijović,Janjusević,Radosavljević i Dukić biti te igračice koje će izneti najveći teret a i pomoći svojim igračkim i ljudskim kvalitetima da se nove devojke sto pre uklope u sistem rada i igre koji gajimo-jasan je sef struke Aleksandar Radosavljević.
Novopečeni kapiten Jovana Risović pored činjenice da joj je ukazana izuzetna čast da predvodi sampionke ističe i sledeće:
– Svoje ciljeve znamo,polako se svi skupljamo i počinjemo da radimo punom snagom. Ove godine će nam glavni konkurent za titulu biti Knjaz Milos. imaju zaista dobru ekipu I ulogu favorita prepustamo njima.Ipak,verujem u svoju ekipu i mislim da će nam za svoje ciljeve biti prednost mladost,borba i atmosfera u ekipu koja puno znači u ostvarenju zacrtanog.
-Izvrsili smo smenu generacija na koju smo delimično i bili prinudjeni i mislim da smo uradili pravu stvar sto će vreme i pokazati.Ciljevi ovog kluba su uvek najviši mogući I tako će biti i ove sezone.Ono sto nas prvo očekuje su kvalifikacije za učeće u Ligi šampiona koje će se odigrati 12/13 septembra u Norveskom Dramenu.U polufinalu ćemo se sastati sa ekipom Djera, na megdan idemo bez bele zastave,igraćemo i boriti se do kraja.Već smo jednom pokazali da su iznenadjena moguća-poručuje prvi čovek Radničkog Goran Stanisić.
Tigrice odlaze u petak 31.jula na Rudnik gde će obaviti bazični deo priprema.

Povezana vest:  Srpski klubovi dobili protivnike u evropskim kupovima

PHOTO: Nikola Mladenović