partizan_pozarevac_1Evropski izazovi srpskih klubova – Partizan : Međimurje
Evropski izazovi su pred našim klubovima. Naš predstavnik u Kupu EHF, Crvena zvezda, u nedelju od 14 časova igra prvi susret trećeg kola u ruskom Krasnodaru protiv domaćeg SKIF-a. Drugi predstavnik, Metaloplastika, narednog vikenda će odigrati oba meča sa španskim Naturhausom La Riohom iz Logronja u Španiji.
Aktuelni šampion, Kolubara iz Lazarevca, dočekuje Evropski Univerzitet sa Kipra u subotu od 19.30 časova.
Kragujevački Radnički, debitovao je pobedom u svom prvom evropskom meču. U okviru trećeg kola Čelendž Kupa, Kragujevčani su savladali portugalsku Bragu 27:25 (12:13), a drugi meč je već u subotu od 19 časova u hali „Jezero“.
Beogradski Partizan dočekuje hrvatsko Međimurje iz Čakoveca u nedelju od 18 časova na „Banjici“ u okviru trećeg kola Čelendž Kupa. Obezbeđen je i direktan TV prenos na RTS 2.
Šampionke iz Zaječara, pokušaće pred svojim navijačima da nadoknade minus od četiri gola iz prvog susreta (25:29) protiv rumunske ekipe Zalau u okviru trećeg kola Kupa EHF. Meč u hali pod Kraljevicom, igra se u subotu od 19 časova.
Niška Naisa će oba meča trećeg kola Kupa pobednika Kupova odigrati u Danskoj ovog vikenda, a rival je danski Mitjland (bivši Ikast).
Mnogo lakši zadatak imaće ekipa Jagodine, koja brani prednost od osamnaest golova (35:17) u nedelju na gostovanju turskoj ekipi, Anadolu.
Dugo očekivani dvomeč između Knjaz Miloša i ekipe Kastrioti sa Kosova i Metohije, igra se u Skoplju u subotu (14 časova) i nedelju (13 časova), u okviru trećeg kola KPK.
Povezana vest:  RUKOMET NA PESKU, Rukometasi izgubili od selekcije Hrvatske