Handball_the_ballČELENDŽ KUP

Ivić: interesuje nas samo pobeda protiv Francuskinja

Trener rukometašica Jagodine Zoran Ivić izjavio je danas da ga uoči prve utrakmice osmine finala Čelendž kupa protiv francuskog Mio Biganoa iz Bordoa interesuje samo pobeda.

-U prvom meču, kao i u revanšu za sedam dan u Francuskoj, moramo da pobedimo kako bi ostvarili ambicije i našli se u završnici Čelendž kupa. Mislim da to možemo – rekao je Ivić na zajedničkoj konferenciji za novinare uoči meča sa Mio Biganoom.

Povezana vest:  Brazil pobedio Koreju, Srbija bez šanse za drugi krug SP

On je ocenio da njegove izabranice za protivnika imaju „izuzetno dobru ekipu, koja ima puno iskustva u međunarodnim takmičenjima“.

-Francuski ženski rukomet nalazi se u samom svetskom vrhu. Verujem, međutim, u tim koji predvodim sa klupe. Očekujem dobar rezultat i mislim da možemo da se plasiramo u četvrtfinale – poručio je Ivić.

Jagodina je u domaćoj Superligi u prvom delu sezone zauzela treće mesto, a u svojim redovima ima tri reprezentativke Srbije.

Povezana vest:  Siniša Prokić: Možemo da iznenadimo Vojvodinu i plasiramo se u finale

Trener Mio Biganoa Emanuel Majonad, takođe se nada dobrom rezultatu u sutrašnjoj utakmici.

-Naš cilj u Jagodini biće da ostvarimo povoljan rezultat kako bi u revanšu 12. februara u Bordou obezbedili plasman u četvrtfinale – zaključio je Majonad.

Utakmica Jagodina – Mio Bigano igra se sutra od 19 časova u hali JASA u Jagodini, a uprava domaćeg kluba ranije je odlučila da ulaz bude besplatan. Sudiće Katsikis i Mihalidis (Grčka).

Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Srbija u drugu fazu sa drugim golmanom