Bošković: U derbiju nema favorita 

sasa_boskovic_partizanTrener rukometnog kluba Partizan Saša Bošković izjavio je danas da njegova ekipa ulazi oslabljena u derbi sa Crvenom zvezdom, ali da će ući maksimalno u utakmicu i učiniti sve da pobedi. 
-Činjenica je da smo dosta oslabljeni odlaskom Dragana Tubića i Miloš Milinovića. Zvezda je u prednosti i igra na svom terenu. Mi moramo maksimalno da uđemo u utakmicu i da pokušamo da pobedimo – rekao je Bošković na konferenciji za novinare uoči derbija. 
Prema njegovim rečima, utakmica sa „crveno-belima“ je šansa za njegovu mladu ekipu. 
-Nema favorita u derbiju. Oni trenutno imaju više bodova od nas, ali može da se dogodi neko čudo i da Partizan pobedi. Ovde se radi o utakmici između Zvezde i Partizana i navijači će učiniti sve da njihov tim pobedi -rekao je Bošković. 
On je dodao da mnogo očekuje od golmana Partizana i da se zna koliko treba da odbrane „u ovakvim utakmicama“ da bi ekipa pobedila. 
Golman Partizana Tomislav Stojković istakao je da njegov tim ulazi u drugi deo sezone „od nule“. 
-Idemo u ‘Šumice’ da damo svoj maksimum. Mi smo rasterećeni, pritisak je na njihovoj strani, ako žele da ostanu u vrhu. Međutim, ne idemo sa belom zastavom, već ako je moguće da trijumfujemo – rekao je Stojković. 
Golman „crno-belih“ Vladimir Abadžić naglasio je da Partizan čeka teška utakmica. 
-Zvezda igra brz, moderan rukomet i ima kvalitetne pojedince. Jedino odbranom možemo da ih dobijemo, sa puno odbrana golmana – rekao je Abadžić. 
Treći golman Partizana Nemanja Ljubenovović ocenio je da je njegova ekipa mlada, ali jako motivisana. 
-Trudićemo se, daćemo maksimum, pa neka pobedi bolji – rekao je Ljubenović. 

Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Srbija i Hrvatska podelili bodove