mandic-v

Mandić: Hoću sa Partizanom u Ligu šampiona

Rukometni klub Partizan predstavio je danas Vladimira Mandića kao prvo pojačanje za narednu sezonu u kojoj će „crno-beli“ pokušati da izbore učesće u Ligi šampiona.

Mandić je na promociji u „Klubu sportista“ na stadionu Partizana rekao da su se „ambicije dve strane poklopile i da mu je drago što je ponovo u Humskoj“.

-Partizan naredne sezone očekuje dosta kvalitetnih utakmica, kako u regionalnom takmičenju tako i Ligi šapmiona, ukoliko uspemo da se plasiramo – rekao je Mandić

Povezana vest:  Ilić i Vujin predvode Srbiju u baraž mečevima sa Češkom

On je dodao da ga, pored sportskih ambicija, za prvaka Srbije vezuje i ljubav prema „crno-beloj“ boji.

-Velika je čast igrati za Partizan. Osećam se kao da nikad nisam ni odlazio jer je ovo moja druga kuća. Puno lepih trenutaka i godina proveo sam u ‘crno-belom’ dresu, osvojio dosta trofeja i srećan sam što sam se vratio.

Povezana vest:  Milosavljev i Krpež Šlezak najbolji u 2018.

Mandić je prošle godine igrao za Vojvodinu i najzaslužniji je što su se Novosađani najpre plasirali u finale, a potom i osvojili Kup pobedivši Crvenu zvezdu u neizvesnom meču. U polufinalnoj utakmici Mandić je „svom“ Partizanu dao deset golova.

Mandić će u klubu sa kojim ima osvojene tri tutule prvaka (1999, 2002 i 2003), kao i dva nacionalna Kupa, baš kao i nekada nositi dres sa brojem pet.

Povezana vest:  Matić objavio spisak za prvi deo priprema

U novog sportskog direktora rukometnog kluba Partizan danas je zvanično promovisan doskorašnji prvotimac Stojan Radanović.

On je rekao da pripreme „crno-belih“ za narednu sezonu počinju 24. jula.

-Priprem počinju nešto ranije, jer nas očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona. Igrači će prvih deset dana provesti u Beogradu, a zatim će otputovati u Vrnjačku banju, gde smo se spremali i prošle godine – rekao je Radanović.