zoran_ivic

Ivić: Želimo da osvojimo jedan domaći trofej

 

Trener rukometašica Jagodine, Zoran Ivić, izjavio je danas da je cilj tog kluba u narednoj sezoni osvajanje jedog trofeja i plasman u samu završnicu Kupa pobednika kupova i regionalne lige.

„Naše ambicije su izuzetno velike“, istakao je Ivić na konferenciji za novinare u prostorijama jagodinskog superligaša.

Podsetivši da je Jagodina u letnjem prelaznom roku angažovala nekoliko pojačanja, iskusni stručnjak je napomenuo da klubu iz Pomoravlja nedostaju još dve igračice – na pozicijama levog i desnog beka.

Povezana vest:  Antić i Jakovljević sude na SP za juniorke u Hrvatskoj

„Kada dovedemo još dva pojačanja, imaćemo izuzetno jaku konkurenciju za svaku poziciju u timu“, rekao je Ivić i dodao da će za narednu sezonu ekipi biti priključene neke igračice iz omladinskog pogona.

Kako je precizirao, radi se o kadetskim reprezentativkama Anđeli Milićević, Ivani Stevanović i Gabrijeli Miladinović.

„Početak priprema za novu sezonu još nije određen zbog nejasnog kalendara takmičenja, ali su igračice dobile individualne planove rada“, naveo je Ivić.

Povezana vest:  Bošković: Jedva čekamo da počne SP

U Jagodinu su ovog leta došle Marija Lojpur, koja se vratila iz Italije, i trio Naise Dragica Tatalović, Marija Stefanović i Ivana Milošević.

Jagodina je prošlu sezonu završila na drugom mestu tabele Superlige, iza neprikosnovenog Zaječara, i igrala u finalu Kupa Srbije.