perunicic_kzn_sep_2011 (2)

Nenad Peruničić: Svi smo krivi!

 

Sportski direktor rukometaša Crvene zvezde Nenad Peruničić, pre par dana najavio je da će podneti ostavku na mesto direktora ali je naglasio da su svi u klubu odgovorni za trenutno stanje u Zvezdi. Crveno beli  su doživela i peti uzastopni poraz od početka sezone (Super i SEHA liga), pošto je pobedio jedino Kolubaru na startu šampionata, a onda je usledio niz neuspeha, od kojih je poslednji bio na Cetinju, u okviru regionalne SEHA lige.

-Svi smo krivi! Mi koji smo dovodili igrače, verovali u njih, ali i oni sami koji nikako da prevaziđu blokadu – rekao je Peruničić.

Povezana vest:  Rukometašice Srbije sa Italijom u baražu za SP

Šef struke crveno belih Igor Butulija rekao je da ga regionalna liga ne zanima, osim da igrači budu u igri, ali ni u prvenstvu ne ide. Posle gubitka bodova od Jugovića crveno-beli su se razišli sa Vukasom i Čavaljugom, a kada im je Obilić skinuo skalp, tim je kažnjen 20 odsto manjom platom. Na pitanje šta je sledeće, Peruničić je rekao:

-Ne možemo sad za svaku utakmicu da kažnjavamo, mislim da je ono bila dovoljna opomena. Ima tu i objektivnih problema, nekompletni smo. Ali, ni to nije alibi, činjenica je da momci igraju loše, neorganizovano. Najveći problem je preveliki broj novih igrača, a samo ide utakmica ѕa utakmicom, nikad vremena da se sve složi. Nama je domaća liga prioritet. Poraz od Obilića je stvarno težak udarac, ali Bože moj.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Lijan: Srbija je odlično organizovala EP

Perunićić se osvrnuo i na Blečića i Dokića, koji još uvek nisu zaigrali za Zvezdu, a dogovor je još odavno postignut.

-Što se nas tiče sve smo odavno završili i uplatili, ali se sve oko papirologije baš oteglo. Za Blečića smo uplatili pare direktno Arapima, pa sad čekamo. Dokića koči Sloga bez ikakvog osnova. Ko se tu s kim inati više ni sam ne znam, osim da nam mnogo nedostaje u igri, još su nam i leva krila povređena, Sudžum je imao dve distorzije zgloba u 20 dana. Dosta smo toga uradili da stanemo na noge, vratili smo i dosta dugova, sada očekujemo da se malo i igrači trgnu, reaguju i da počnemo i da pobeđujemo – veli Peruničić.

Povezana vest:  Kadeti na turniru u Bugojnu