zvanicni pehar ep

ODBROJAVANJE – 40 DANA DO EVROPSKOG PRVENSTVA

Pehar u Novom Sadu, Tasa u Vršcu

 

Evropsko prvenstvo je sve bliže, još 40 dana do dolaska Karabatića i društva u Srbiju i početka rukometne fantazije. Četiri grada domaćina spremna su za novo odbrojavanje.

Posle Novog Sada, Niša i Beograda, Tasa – zvanična maskota Evropskog prvenstva će u utorak 6. decembra, upoznati Vrščane. Između 12 i 14 časova biće u poseti učenicima Osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ i srednje Hemijske škole i govoriće im o Evropskom prvenstvu.

Povezana vest:  REZULTATI 13. KOLA SRL ZA MUŠKARCE, NELJUBAZNI DOMAĆINI

Otprilike kada Tasa bude u Vršcu završavao svoje aktivnosti Novosađanima će u atrijumu TC SPENS biti predstavljen tanjir – pehar namenjen pobedniku šampionata Starog kontinenta. Trenutno je u vlasništvu Francuza koji mečeve grupe D igraju baš u Srpskoj Atini. Pehar će ostati u atrijumu čitavo popodne tako da će posetioci moći i da ovekoveče taj detalj fotografisanjem.

Povezana vest:  Perić: Od nas zavisi, verujem u pobedu protiv Makedonije

U Nišu i Beogradu pokazaće se na delu najbolji šuteri sedmeraca. Oba događaja počinju kao i u Novom Sadu u 14 časova. U Beogradu u Delta sitiju na drugom spratu, kod bioskopa, a u Nišu ispred Kalče.