nenad_vuckovic_srb_poljska_1

EP SRBIJA 2012

Manojlović: Pobeda je mali korak na našem putu

 

Bek reprezentacije Srbije Nikola Manojlović rekao je posle večerašnje pobede nad Poljskom 22:18 da je taj trijumf „mali korak na njihovom putu“.

-Pobeda nam znači puno, ali ona je jedan mali korak na našem putu, polako. Spremamo malo bolju odbranu odbranu za Dance nego što smo je večeras odigrali – rekao je Manojlović novinarima u hali Pionir.

Povezana vest:  Bošković: Moramo da pružimo maksimum protiv Tunisa

Manojlović je istakao golmana Darka Stanića kao ključnog igrača na utakmici.

-Kada imamo ovakvog golmana lako je igrati odbranu. Slabo su dolazili u šanse za šut, ali i pored svega sedam primljenih golova u prvom poluvremenu primali smo neke naivne pogotke. U drugom smo nastavili jako i napad smo odigrali ziheraški do kraja – rekao je Manojlović.

Povezana vest:  Juniorke izgubile od Koreje

Desni bek srpskog tima Marko Vujin kazao je da je njegova ekipa igrala agresivno od početka utakmice.

-Zadovoljan sam pobedom jer smo uradili smo ono šta smo očekivali Igrali smo agresivno od prvog sekunda i to je putokaz za naredne utakmice. Bila je sjajna atmosfera, verujem da će u predstojećim mečevima biti još bolja – kazao je Vujin.

Povezana vest:  Perić: Velikom željom igrača do plasmana na EP

Bek Nenad Vučković je ocenio da su srpski igrači Poljacima „poklonili bar četiri gola“.

-Prezadovoljan sam što smo u najbitnijoj utakmici uspeli da primimo mali broj golova. Bar četiri smo im poklonili. Moramo ostati na ovom nivou, da odigramo ovako i protiv Danske. Kockice su polako počele da se sklapaju. Uvek može bolje, a mi smo maksimalno motivisani – rekao je Vučković.