nemacka_danska_arena (6)

EP SRBIJA 2012
Vilbek: Tragedija ako ne stignemo do polufinala
 
Selektor rukometaša Danske Ulrik Vilbek rekao je posle pobede nad Nemačkom 28:26 da će biti „tragedija ako njegov tim ne dođe do polufinala“.
-Tragedija je kada Danska ne dođe do polufinala. Dajemo sve od sebe da se kvalifikujemo dalje, ali nisam siguran da li ćemo uspeti – rekao je Vilbek posle meča u Beogradskoj areni.
On je istakao da Danci ne smeju da se opuste ni u kom trenutku.
-Danas smo iskoristili tu šansu koja nam je ostala i pored dobrog starta Nemaca dobro smo posle držali meč, znali smo da ne smemo da se opustimo – kazao je Vilbek.
Selektor Danske je ocenio da je utakmica bila „veoma zabavna“.
-Ne zavisimo samo od sebe, moramo da se uzdamo u druge ekipe. Znamo da su nam male šanse, ali moramo dati sve od sebe i pokušaćemo sve što možemo da učinimo da prođemo dalje – zaključio je Vilbek.
Selektor Nemačke Martin Hojberger kazao je da je njegova ekipa mnogo grešila u porazu od Danske.
-Imali smo dobru šansu za polufinale danas, dobro smo počeli meč, igrali odbranu i napad, ali smo počeli da grešimo posle 20 minuta i promašili smo nekoliko dobrih šansi – kazao je Hojberger.
On je rekao da su njegovi rukometaši promašili dosta lakih šuteva.
-Sve smo dali od sebe u drugom poluvremenu da stignemo, ali nismo uspeli, svaki put kada smo imali šansu da ih stignemo promašivali smo lake šuteve – rekao je Hojberger.
 
PHOTO: ataimages.rs

 

Povezana vest:  RADNIČKI OTVORIO TROFEJNI I VIP SALON