aleksandar_brkovic_par_reale

Brković: Pobeda nad Vojvodinom za sezonu iz snova
 
Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković ocenio je danas da bi pobeda njegovog tima u nedelju protiv Vojvodine i osvajanje titule šampiona bila potvrda za naporan rad i dobre rezultate od početka sezone.
-Ovaj meč je za nas kao finale plej-ofa. Pobedom nad Vojvodinom imali bi sezonu iz snova. Nadam se da ćemo u nedelju potvrditi ono što smo radili od početka sezone – rekao je Brković.
Partizan i Vojvodina igraju u okviru 28. kola prvenstva Srbije derbi meč u kome može bitiu rešeno pitanje šampiona. Partizan je prvi na tabeli sa četiri boda više od Novosađana i pobedom bi osigurao šampionsku titulu dva kola pre kraja.
Brković je dodao i da su dva tima trenutno najbolja u domaćem takmičenju i ocenio da će se u nedelju u direktnom duelu videti ko je bolji.
-Obe ekipe su zdrave i spremne i u diretnom ćemo duelu videti ko je bolji – dodao je Brković.
Partizan je u sezoni osvojio trofeje u Kupu i Superkupu, a trijumfom u nedelju i osvajanjem Super lige zaokružio bi sa tri trofeja vrlo uspešnu sezonu u kojoj je nastupao i u evropskoj Ligi šampiona.
Kapiten Partizana Nenad Maksić kazao je da je sezona koja ulazi u finiš bila teška i uspešna i da je u nedelju prilika da tim osvoji treći trofej.
-Mnogo toga i dobrog i lošeg smo prošli. Sezona je bila jako uspešna i na pragu smo trećeg trofeja. Imamo, uz nas nekoliko iskusnih igrača, mlad tim koji zna kako se osvajaju trofeji. Vojvodina je iskusnija, ali mislim da ćemo se mi na kraju radovati – rekao je kapiten crno-belih.
Bek Partizana Vladimir Mandić nastupao je u Vojvodini i dobro poznaje rivala. On smatra da će utakmica biti kvalitetna i neizvesna, ali očekuje pobedu svog tima.
-Drago mi je što derbi odlučuje i nadam se da ćemo pokazati da smo kvalitetnija ekipa – kazao je Mandić.
On je dodao da se sezona bliži kraju i da je vreme za slavlje. „Vreme je za slavlje, dosta smo trenirali“, rekao je Mandić.
Meč između Partizna i Vojvodine igra se u nedelju od 18.00 u dvorani Sportskog centra Šumice, a ulaz na tribine biće besplatan.

 

Povezana vest:  Stanojević: Potpuno spremni odlazimo u Grčku